View Single Post
Old 27 Oct 2011, 17:27   #506
tantibus
Junior

tantibus

Originally Posted by Tsunamy:
Cu parere de rau insa trebuie spus ca acest site a devenit deja depasit si ramas in urma mult datorita nepasarii celor care se ocupa de el. Mi-as fi dorit sa avem unul din cele mai tari site-uri de profil insa am ajuns la concluzia ca asa cum e tipic romanesc cind e vorba sa duci o munca pina la capat si cu atit mai mult sa-ti consacrii niste ore pentru a realiza ceva deosebit cei care au spre administrare acest site sunt epuizati si fara sa fac nici o iluzie poate ar avea nevoie si ei de o donatie ca si colega lor pentru a putea relua activitatea care in ultima perioada este 0 . Am uitat insa ca totusi se straduiesc pentru a ne satisface cu reclame noi (singura activitate pe care o au).

Pai eu de cand am zis ce spui tu acuma cred ca de la inceputu anului ,ca acest site e vai de capu lui cum ai spus si tu vor sa fie ca si alea din strainatate dar cand e vb sa faca treaba o fac asa si asa cu juma de, masura cand o fac si pe aia dar prosti inca se mai chinuie sa puna o poza sau sa reclame unele greseli la filme,sinopsisuri etc
Sau cand spui ceva legat de acest site si de admnistratori lui sar ca si arsi in apararea lui de parca cine stie ce primesc .

Nu sunt in stare sa aprobe 3 poze de aici se poate deduce cat ii intereseaza, acest site numa sa ia bani pe acele reclame care iti apar cand intri pe site si atata in rest stau si o freaca
tantibus is offline   Reply With Quote sendpm.gif