View Single Post
Old 26 Oct 2011, 14:02   #2152
aniela07
Guru

aniela07

Originally Posted by AndreiStefan:
tu inca consideri ca aruncatul cu gandaci in lume e o idee plina de haz nu? Sa zicem printr-un absurd, ca mi-ai face mie asa ceva...fara suparare, mi-as baga .... in cine ti-a dat sa bei apa dimineata, doar pentru ca te-ai putut gandi la ceva atat de retard,penibil, lipsit de haz sau sens.

eu zic sa te duci la cine ti-a dat apa sa bei dimineata si sa intrebi: de ce am primit numai apa si educatie nu? ca ambele sunt, in ziua de azi, la fel de importante.
da' tu de ce ai vorbi fara incetare la un film intr-o sala in care alti oameni chiar sunt interesati de film ? ti-ar fi greu sa intelegi scopul venitului la cinema? ai avea nevoie de desen, ca evident la nivel verbal nu percutezi? asta nu e retard, penibil, lipsit de haz sau de sens?

iar scopul meu nu este meschin. e revendicativ. as zice educational, dar in asemnea cazuri e prea tarziu.

oricum, eu te incurajez sa frecventezi asiduu mall-urile, ca acolo sunt oamenii aia normali la cap, ne-penibili, civilizati, pe care tu ii cauti. lasa cinematografele "clasice" pentru aia dusi cu pluta, psihopati, veniti din salbaticie, anti-sociali, niste monstri, ce mai!

si, DA, sunt virgina (vreau sa vad cate cereri de prietenie am dupa acest comentariu )!

P.S. tu ai cumva fobie de gandaci? ca prea ai luat-o personal, de parca iti si imaginezi cum cineva iti arunca o pacoste neagra multi-picioricieasca in freza...

Last edited by aniela07 : 26 Oct 2011 at 14:14.
aniela07 is offline   Reply With Quote sendpm.gif