Originally Posted by iiii:
in cinema in timpul filmului ma refeream  ) nu zi ca nu ai observat si tu cupluri de genu
|
iubirea, pasiunea, futareala sau ce varianta se nimereste, nu e de blamat oriunde s-ar intampla. Atat timp cat majoritatea cinematografelor au sunet Dolby Surround(unele de te muta din scaun), trebuie sa fi tare frustrat si minutios sa acorzi atentie sunetelor scoase de cei ce se saruta...
Originally Posted by aniela07:
@AndreiStefan
daca nici macar atunci cand fumezi nu-ti vin idei din astea, de ce mai fumezi? iar gandacii sunt chiar inofensivi. nu e ca si cum ai arunca ceva cu gheare.
|
tu inca consideri ca aruncatul cu gandaci in lume e o idee plina de haz nu? Sa zicem printr-un absurd, ca mi-ai face mie asa ceva...fara suparare, mi-as baga .... in cine ti-a dat sa bei apa dimineata, doar pentru ca te-ai putut gandi la ceva atat de retard,penibil, lipsit de haz sau sens.
Numai cineva cu probleme de comportament si adaptare s-ar obosi sa culeaga gandaci si sa-i ia la cinema cu scopuri...meschine?!
Originally Posted by aniela07:
@AndreiStefan si daca e vorba de sex oral iti dai seama ca filmez tot. imi fac un trafic pe youtube! si atunci as incuraja-o chiar sa fie cu sunete ca da mai bine.
|
La asa aberatii...e clar, esti virgina!