View Single Post
Old 26 Oct 2011, 12:00   #3948
bremen1980
Guru

bremen1980

Originally Posted by Chambord:
Originally Posted by bremen1980:

In legatura cu minimalismul de pe ecrane am un film portughez lung de 3 ore ''Vai E Vem'' regizat de Joao Cesar Monteiro.Sa vezi acolo minimalism belea ;un mos funky (regizorul insusi care zici ca-i un Viorel Lis famelic ) duce tot filmul in spate fara sa te plictiseasca o secunda . Obligatoriu de vazut acest film (prin orice mijloace )

Stii unde auzisem de filmul asta ? La ALS. Il pusese in topul lui pe anii 2000 cu care a participat la sondajul Film Comment. E singura data cand l-am auzit pomenit de cineva pana acum.

Cat despre Gerry, repet: Nu m-a plictisit o singura secunda. Ba chiar mi s-a parut o incantare. Dar asta poate si pt ca am trait experienta de a rataci singur printr-un spatiu "pustiu", doar tu cu gandurile tale si natura goala cu frumusetea ei primara, nemurdarita de prezenta omului. Sa fii singur e uneori atat de minunat si alteori atat de mizerabil ! (puteti sa o treceti la "truismul zilei" asta). Cinematography superb, poveste simpla si tensiune crescanda. Sometimes it's all I need from a movie.

Cred ca de la ALS il stiu si eu .L-am cautat multa vreme si in sfirsit l-am gasit .

bremen1980 is offline   Reply With Quote sendpm.gif