de cacao!
pfuuuuai nici nu stiu cum sa incep relatarea..... hai ca mi-a venit ideea : Maccabi Haifa - Steaua 5 - 0
Steaua nu a jucat absolut nimic. jidanii au avut 2 penatiuri , din care unul ratat... in rest ne-au umilit, ne-au prajit sa zic asa... in alta ordine de idei, degeaba a fost Becali in "tara sfanta" la rugaciune... degeaba.
Si cand ma gandesc cat de optimisti eram , speram sa facem un rezultat bun, apoi ca Steaua e peste Maccabi, of of of
Sa nu uitam sa mentionam ca aproximativ 30 de minute Steaua a jucat in 9 oameni.
Sa ne uitam un pic si in ograda vecinilor... se pare ca National Arena e blestemat... Rapidul nu a reusit sa se impuna in meciul cu Legia... in fata suporterilor... care au cantat etc.. si doar au cantat.
Am vazut pe siteuri de sport ca polonezii au facut urat in afara stadionului.... grav...
Si nu in ultimu rand... am vazut si rezumatul de la Lisabona... pacat de vaslui, consider ca, daca, Wesley nu facea gafa copilareasca in minutul 35 parca... si nu era eliminat cu rosu direct.... altfel putea sta scorul si altfel putea fi jocul in sine. sa joci 55 minute in 10 in deplasare la Sporting , banuiesc ca nu e usor!
Acum sa vedem in perspectiva si sa ne gandim ca fiecare echipa romaneasca mai are 3 meciuri... Vaslui doua acasa, Rapid unu acasa si Steaua doua acasa...