Proasta organizare a celor de la retrospectiva Cannes. E groaznica, oribila, stupida de-a dreptul. Despre ce s-a intamplat la ToL si Arirang am zis in topicul despre ToL. Azi am fost la al treilea film, asa numitul "film surpriza"... si a fost intr-adevar surpriza. Filmul il asteptam foarte mult, e vorba de Once upon a time in Anatolia...si arata bine... in primele aproximativ 20 de minute din care jumatate le-am vazut fara subtitrare, iar cealalta jumatate tradusa din cand in cand. Hai ca la ToL era in engleza, dar cine dracu' stie turca?! E exasperant, deja am bilete cumparate pentru Elena in seara asta si Le Havre maine, dar tare mi-e ca iar o sa am surprize. As vrea sa iau si pentru filmul turc ca mai e joi, dar am foarte mari retineri si ma impinge sa ma duc doar faptul ca ceea ce am vazut m-au facut si mai mult sa vreau sa-l vad. Pe la NCRR am trecut de doua ori si n-am reusit sa vad niciun film... ce reclama buna isi fac. Rade lumea de cinemaul de mall, dar la ala macar filmul e dat si merge perfect, problema e la spectatori si asta poate fi remediata daca se merge la o ora nu prea tarziu. Degeaba esti printre spectatori mai invatati daca nu ajungi sa vezi filmul...
|