View Single Post
Old 17 Oct 2011, 18:51   #34
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Originally Posted by BenPC:

Spun asta pt ca din 4 domnisoare/doamne care au postat aici, daca am numarat bine, toate considera ToL un film over hyped, simplist ca story, pompos ca imagini sau chiar propaganda religioasa. Iar un numar dublu de barbati (nu am verificat dar cred ca toti au peste 20-22 de ani) gasesc ToL un film fantastic.

Hmm, pai chiar e simplist ca story (familia tipica a anilor 50 si problemele/conflictele inerente, nimic din ce n-am vazut), pompos ca imagini (asta spus la fel de simplist, caci filmul e mult mai complex). Cred ca toti cei care au comentat pe aici au ajuns la aceasta concluzie, si anume ca avem de a face cu o simfonie vizuala (nu stiu unde am citit chestia asta, dar suna bine), dar filmul schioapata putin prin modul in care este construita si redata povestea; mi-ar fi placut ca Malick sa-i acorde o mai mare atentie si poate ca filmul ar fi fost perfect. In schimb, personajele sunt bine construite, le simtim trairile.
Cat despre nostalgie, nici vorba, si asta pentru ca a noastra/a mea copilarie a aratat altfel. Nostalgie i-a provocat lui Ebert, care a trait acele vremuri.
omudindulap is offline   Reply With Quote sendpm.gif