View Single Post
Old 17 Oct 2011, 18:12   #33
BenPC
Senior

BenPC

Cu riscul de a fi calcat in picioare de pantofi cu toc sau de a-mi lua posete in cap mi-ar placea sa vad o fata .. una doar .. sau un tanar / adolescent sub 17-18 ani care sa aprecieze in totalitate filmul.

Spun asta pt ca din 4 domnisoare/doamne care au postat aici, daca am numarat bine, toate considera ToL un film over hyped, simplist ca story, pompos ca imagini sau chiar propaganda religioasa. Iar un numar dublu de barbati (nu am verificat dar cred ca toti au peste 20-22 de ani) gasesc ToL un film fantastic.

De ce zic de femei si adolescenti .. The Tree of Life este un film facut de un barbat (Malik) care, desi nu e confirmat, vorbeste in filmul acesta, la un nivel foarte intim, de propria copilarie, el fiind copil in anii redati in film, dar pt ca Malik este si un regizor ambitios duce lucrurile mult mai departe chiar pana la crearea universului. Asta ar explica alienare publicului feminin .. repet, nu e nevoie sa aruncati cu rosii si oua stricate, este doar o observatie Iar cu adolescentii chiar si baieti nu cred ca pot sa aiba acea senzatie de nostalgie fata de copilarie pt ca sunt prea tineri pt un astfel de sentiment.

Sunt filme care pot sa-ti trezeasca un sentiment de nostalgie fata de copilarie dar sunt departe nivelul de intenstiate dat de ToL care din punctul asta de vedere este incredibil .. cu adevarat ceva nou in lumea filmului. Nou si cu toate acestea foarte familiar .. cum poate ceva atat de intim si personal (pt Malik) sa fie in acelasi timp atat de universal.
BenPC is offline   Reply With Quote sendpm.gif