View Single Post
Old 15 Oct 2011, 15:19   #955
Mercutio
Guru

Mercutio

Originally Posted by Federico:
Mercutio,

Eu nu apreciez pe nimeni din tara ca ganditor profesionist (poate doar pe - tanarul - Vlad Muresan). Alde Plesu sunt un fel de regi chiori in tara orbilor, cred io (no offense).
Eu in contextul contributiei sale la patrimoniul cultural l-am atacat, caci ca om de rand, sau ca intelectual in sensul moale al termenului, daca nici el nu mai merita bagat in seama, atunci putem sa stergem Romania de pe harta...

De ex, articolul de ieri e chiar dragut:
http://www.dilemaveche.ro/sectiune/s...cei-ce-nu-cred
Incepe destul de stangaci ( ateismul nu e mai puţin o „credinţă“ decît credinţa însăşi - yeah, right, la fel cum NE-urmaritul filmelor e tot o forma de cinefilie ) si cu un usor retardaj fata de stadiul la care se poarta dezbaterile respective la tema de fata, la ora actuala, in lume (La fel de greu de argumentat raţional, la fel de radical şi în aceeaşi măsură pasibil de „fundamentalism“ - vorba aia: ... )
dar chiar devine interesant pan' la final.

Discutia asta e una lunga si nu se ajunge niciodata la vreun consens. Eu unul evit sa intru in ea. Oricum trebuie sa vii cu ceva mai consistent pentru a te opune afrimatiei de mai sus. Dar as vrea sa-ti pun o intrebare: tu crezi ca nu exista dumnezeu sau stii sigur ca nu exista?
Mercutio is offline   Reply With Quote sendpm.gif