View Single Post
Old 14 Oct 2011, 16:51   #2097
anaemona
Guru

anaemona

Originally Posted by iiii:
pai da revene,
dar tu sti mai bine, pentru ca ai trait vremurile, si stand si judecand acum dupa aproximativ 20 de ani.... tu crezi ca in masa aia de oameni, care se aduna, nu erau securisti? erau!

dar uite un aspect frumos, de ce dupa 89 lumea nu mai era interesata de cenaclul flacara? daca tot era ceva ce prindea, apoi de ce nu a mai prins? pentru ca lumea nu mai era incuiata, accesul la informatie si la cultura era deschis.

i-ule, tu si ceilalti 3 prieteni ai tai sinteti tare naivi sa credeti ca oriunde in lume te-ai aduna in ziua de azi nu colcaie de securisti, doar ca cine stie ce titluri pompoase au.

Chestia asta cu deschiderea accesului la cultura dupa 89 e de Catavencu. O fi fost el deschis dar citi au intrat neaveniti acolo e alta poveste.

De fapt asta e ceva ce ma enerveaza de mult, doar ca nu-i vorba neaparat de cultura, e vorba de toate domeniile. Nu mai suport dom'nle atita neprofesionalism si incompetenta. Traim niste vremuri in care li se permite unor pulifrici sa fie la acelasi nivel cu oameni care au facut sacrificii, oameni valorosi care au luptat pentru niste idei, pentru realizarea lor si vin tisti-bistii astia pe urmele lor si se considera la acelasi nivel. Din partea mea nici talpile pantofilor celor valorosi nu le-as da voie sa le stearga, ar fi o onoare prea mare pentru ei Ma enerveaza ca toti cu un DSLR camera in mina se cred artisti fotografi, dar asta e doar un exemplu la indemina, eu vorbesc aici de toate domeniile: medicina, invatamint, etc. Citeste unu cartea unui profesor care a studiat 30 de ani s-o scoata si se considera la fel de cunoscator ca profesorul ba chiar se apuca sa predea din ea.