asa ca ea va avea timp sa compileze toate valoroseniile pe care le-am emanat. si nu ma refer doar la miile de povesti pe care le-am scris. aici vorbim de sutele de mailuri pe care le-am trimis. miile de sms-uri. contractele. facturile. chitantele. tot ce poarta semna¬tura mea. apoi pozele. digitale si analoage. totul trebuie scanat si conservat. nu vreau sa se piarda nimic
Pasajul asta pune punctul pe i.
Ma irita moda asta care face ravagii in romania de a incropi o carte dintr-o serie de articole/eseuri/editoriale imprastiate prin nu stiu ce colturi de reviste de-a lungul anilor.
Originally Posted by Mercutio:
Stai sa inteleg, nu-ti place Plesu?!?!? E singurul om pe care il mai citesc din tara, singurul, mi se pare, care mai detine simtul realitatii. Mai bine mi-ai spune cum pot sa cumpar cartea.
|
Ca ce sa-mi placa? Ca om nu-l cunosc. Ca editorialist imi place cat sa ii conced cateva minute pe saptamana ca sa-i citesc articolul din Dilema, dar nu ma omor dupa el.
Baga truisme, cu logica nu-i tocmai brici, si-i si narcisist.
Ca would be filosof (cu veleitati teologale), opera sa e jenanta (ca si celorlalte doua componente ale triumviratului ce alcatuieste cea mai influenta patura a intelctualitaii noastre: Patapievici si Liiceanu).
Nu stiu cum sa faci rost de carte.
Originally Posted by anaemona:
E foarte simpatic omul , habar n-am avut, doar ca vad ca n-a mai scris nimic de multisor.
|
mda, nu stiu, nici nu cred c-o s-o mai faca eu am dat de el cand era inca activ
LE: ca toba de filosofie ce e, Plesu nici macar nu era constient cand si-a scos "tratatul" de morala ca mai exista o lucrare omonima a unui filosof germand de o celebritate de te doare mintea scrisa cu cateva decenii mai devreme (Adorno)
LE1: cat despre cealalta lucrare mai rasarita asa, tratatul de " angelologie" ... Ha! Ha! Ha! Ha!
pai se poate dom'le, cogeamite omu sa iesi in lume cu aberatii de-astea despre cai verzi pe pereti...