Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 07 Oct 2011, 17:54   #736
rvn
Scorpia cinefiscalitatii
 
rvn
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4,621
Originally Posted by anaemona:
Tefalul nu e cel mai bun material la tigai. Daca gasesti o tigaie de fonta super-meseriasa,
depinde ce mancare gatesti.imi permit sa te contrazic, fiindca le-am utilizat din plin pe amandoua si cred ca stiu sa fac diferenta. nu stiu daca e bine sa fac reclama gratis firmei Tefal,dar eu recomand tigaile acelea cu fundul dublu, speciale pentru gatit carne si legume,fara grasime prea multa. asta , ca sa fim in ton cu noile tendinte in materie de diete si slabit.
fonta e meseriasa, nu zic nu, dar in special la mancaruri traditionale romanesti,care de ce sa nu recunoastem, plutesc in grasime (marea majoritate), altfel n-ar avea gustul atat de bun!

LATER EDIT:CINE DRACU M-O FI PUS SA INCEP ACEASTA INTERMINABILA DISCUTIE DESPRE TUCI, FONTA Si ALUMINIU?

Last edited by rvn : 07 Oct 2011 at 17:59.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif