Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 06 Oct 2011, 21:29   #728
zeno.marin
Senior

zeno.marin

Originally Posted by rvn:
Originally Posted by zeno.marin:
rvn, ma indoiesc ca gratarul meu rudimentar ar fi chinezesc. Chinezii au standarde de calitate net superioare...
glumesti, nu?
cred ca ar trebui sa terminam odata cu subiectul asta despre tigaia de tuci/aluminiu. ne contrazicem de pomana.
cele mai bune tigai sunt TEFAL,dintre cele incercate de mine. cel mai important este ca materialul din care sunt facute sa nu arda si sa nu lipeasca. cu siguranta tehnologia moderna si-a spus cuvantul si in acest domeniu. lutul e deja preistorie, oricat am vrea noi sa-l reinventam.

1. Da, glumeam dar in cazul gratarului meu culmea, am dreptate. Calitatea finisajului lasa de dorit mult de tot (indicand o tiganie evidenta si nu o chinezarie). Cu toate astea functionalitatea nu e afectata.
2. Tefal sau nu, conteaza in primul rand bucatarul... Cele mai rezistente tigai sunt cele militare, din aliaj de kevlar cu teflon, wolfram si chobbam.
3. lutul inca se foloseste ca material de constructie, la modelat diverse obiecte de arta, ulcele, vase, vaze etc. Altii folosesc lutul dizolvat sub forma de medicament homeopatic...
zeno.marin is offline   Reply With Quote sendpm.gif