View Single Post
Old 06 Oct 2011, 21:15   #3025
Twinsen

Twinsen

Originally Posted by Federico:
Reprosez moderatorului Liviu- propensiunile catre corectitudinea politica care-i ultimu' lucru de care are nevoie forumu'. Nu tre' sa ne ferimi de discriminari (vezi topicu' Drive), putin nazism e mai mult decat binevenit aici si acum. Userii cu vechime, de-ai casei trebe lasati sa zburde off-topic cand vrea muschiu' lor!
Eu unul m-am apucat din nou de postat mai des aici datorita lui Liviu din doua motive: in primul rand ca a organizat turneul si in ala doilea rand pentru ca a impus un mod mai civilizat de comportare. Sper ca forumul sa nu se mai intoarca niciodata la vremurile nu de mult apuse cand era o balacareala de ti se facea sila sa mai intri. Nu vad "corectitutudine politica" la Liviu, ci tendinta de a interveni mult prea repede cand vede un conflict. Conflictele nu sunt un lucru rau, ba chiar dimpotriva, pot duce la un schimb fructuos de idei. Problemele apar doar cand se ajunge la atacuri la persoana sau injuraturi. Cu stergerea mesajelor de genul "mi-a placut filmu'" sunt 100% de acord. Sunt complet inutile.

Cat despre discriminari, depinde ce se intelege prin asta. E normal sa dai mai mult credit unui user vechi, dar asta nu inseamana ca poate sa zburde cum vrea muschiu' sau. Oricat de ciudat ar parea sunt oameni care intra pe thredul dedicat unui film pentru ca vor sa citeasca despre film, nu povesti de-ale userilor vechi. Sigur asta nu inseamna nici ca orice off-topic trebuir sters, dar trebuie pastrat un anume echilibru.
  Reply With Quote sendpm.gif