View Single Post
Old 01 Oct 2011, 14:10   #184
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Am facut o mica reclama pe fb, desi nu cred ca va avea vreo importanta. Cei carora le-am dat tag ar putea da si altora pe care eu nu-i am in lista daca merge si daca voi credeti ca nu deranjeaza lumea. Am vorbit cu Gloria si a zis ca o sa se ocupe, desi nu stiu sub ce forma.

In primul rand vreau sa pun intr-o discutie mai serioasa tema confruntarilor pe baza de stil, perioada, curente etc. Mai multe persoane au zis despre asta asa ca vreau sa aud pareri si eventual sa organizam urmatorul turneu in functie de asta. Si despre ce a zis Chambord, legat de un sistem pe grupe, de tip UCL, as vrea sa aud. Eu cred ca e mai bun formatul propus de el intrucat presupune vizionarea a minim 3 filme de la fiecare regizor, iar numarul de regizori participanti scade, in timp ce cunoasterea lor creste. E cumva mai concentrat. Pe de alta pare o sa scada ceva diversitatea, mai ales daca comparam filme asemanatoare si ma gandesc ca cineva neinteresat de un anumit tip de cinema nu va participa de fiecare data. Personal mi se pare si mai distractiv sa compari un Bergman cu Tsai Ming-liang de exemplu.

LE: Imi retrag ce am zis legat de tag... stati linistiti ca n-are niciun efect oricum.

Last edited by Liviu- : 01 Oct 2011 at 14:25.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif