hai sa trantesc si eu parerea mea....
un meci de rahat, ce e drept cu un ritm alert, dar degeaba.. nefructificat.
cand am vazut ca Larnaca a deschis scorul am zis : " sa vezi ca o sa se mobilizeze si le dam cateva " , ce e drept ocazii au fost, dar dupa cum am zis mai sus degeaba. Noroc ca am reusit sa ii egalam, si sa plecam cu fata jos, dar neinvinsi.
Tanase ala, mi-a confirmat , ca e un dobitoc prin excelenta... un jucator fara viziunea jocului,
Costea, nu stiu care dintre ei, pe final de meci, in careul celor de la aek, el trimite mingea in directia opusa portii... nu am inteles nimic...
oricum dupa meciul de aseara mai putem adauga un rand, scris in cartea rusinii clubului Steaua.
Frate Medicate, am fost in half time, unde atmosfera a fost de 2 lei , inainte de meci au inceput sa bage imnuri, de la steaua, rapid, dinamo vaslui, univ craiova... multi pocniti, care dupa golul stelei , il injurau pe jiji, si dupa meci, ghinionul meu , a fost ca nu am plecat la timp, pt ca nu terminasem berile... si nu vroiam sa plecam si sa lasam berea pe masa, mai ales ca era Carlsberg si era 8 ron, si au venit rapidisti, multi chiar, si au inceput sa injure steaua si sa cante imnu lor...