View Single Post
Old 29 Sep 2011, 23:38   #159
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Aici cam sunt de acord cu tine. Chiar la asta ma gandeam recent ca n-am mai vazut vreo ceva de un forum meerting de foarte mult timp si asta tocmai pentru ca a disparut exact acel grup de baza care participa de fiecare data. De asemenea s-au dus si "vedele", critici precum ALS, Pitbull si cine mai stie care mai scria sub vreun pseudonim. Multe persoane au disparut odata cu ele, desi nu pot sa cred ca useri precum corinka doar pentru ei stateau. In fine, in ultimul timp au mai aparut cativa useri noi care poate vor ramane si sper sa mai apara ca loc e destul.

Legat de bloguri, mi se par oarecum enervante tocmai pentru ca in mare nu presupun un dialog, doar cateva schimburi de replici (mai rar) si atat. Dar e treaba lor...

Nu stiu daca separarea zonelor poate fi o solutie, dar cred ca se poate ridica nivelul fara asta. Nu stiu cat de mult se observa, dar in ultimul timp mi se pare ca a mai scazut numarul mesajelor picate de pe luna si mult mai rar apar ratacitii pe aici. Cred ca daca observa ca li se sterg mesajele renunta singuri. Si cred ca o astfel de zona ar putea indeparta userii noi, posibil valorosi, care ar vedea-o ca pe un efort din partea lor si ar renunta de dinainte sa incerce. Eu zic ca tot forumul ar trebui sa aiba un anumit nivel, nu sa fie o zona pentru cei care chiar vor sa vorbeasca despre film si alta pentru cei care vor sa creasca numarul de mesaje. Exista pericolul de a se vedea mai tare cealalta zona si de a respinge pe cei potential valorosi. Asa ca cel mai bine ar fi sa fie tot forumul pentru prima categorie, atat pe cat se poate.

Originally Posted by FreakDoll:
Pana una, alta, bagati un premiu, ceva sa vedeti cum atrageti oamenii :-j

Am vrut asta, chiar am zis ca am incercat sa discut cu Gloria, dar se pare ca nu s-a putut. Si nu stiu daca lucrul asta ar atrage chiar persoanele pe care le-am vrea. Pana la urma cineva care chiar vrea sa discute despre filme n-are nevoie de un castig material (desi nu strica si un bonus).

Last edited by Liviu- : 29 Sep 2011 at 23:40.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif