Din Africa iti spun ca urmaresc cu mare placere Cupa Africii pe Natiuni. O vor transmite si anul viitor, cred, ca-ntotdeauna Eurosport ! In rest...de vreun campionat african nu am auzit sa fie transmis

! Iti dai seama ca indiferent daca joci pe bani sau daca ai cumparat arbitrii tot fotbalul european ramane cel mai spectaculos. Mai sunt echipe frumoase si INCA nestricate de banditi. Uite aici cateva exemple : Juventus, Man UTD, Liverpool, Arsenal, chiar si Milanul ( pe care nu o am la suflet, dar macar fura mai putin decat Inter ), Atletico Madrid, PSV, Ajax, Valencia...sunt multe.
Aaaa si inca un lucru...ma oftica de mor cand vad cum sunt ridicati in slavi niste jucatori buni dar nu cei mai buni: Messi si Ronaldo. Messi la nationala nu joaca nimic, iar daca ar fi sa se transfere de la Barcelona aceeasi poveste ar fi. La urma urmei echipa face un jucator mare si nu invers. Sunt cativa jucatori care joaca pe 'nspe mii de posturi si sunt mult mai utili echipei care nu-s atat de mediatizati: Vidal, Hummels, Odemwingie, Agbonlahor, Luis Suarez, nu mai zic de Rooney, etc.
Dar parca toata lumea a uitat ce-nseamna fotbalul. Ochii ii au atintiti asupra unor panarame lipsite de caracter. Iar cand fac un "gest de caritate" tot pentru reclama il fac, nu c-ar avea cine stie ce mila-n suflet.