Originally Posted by rvn:
s-a ivit o problema foarte grava care imi afecteaza viata.
|
In cazul tau chiar ma gandeam ca s-ar putea sa fie ceva de genul asta. Imi pare rau si sper sa se rezolve cu bine.
daca acest turneu era putin promovat chiar de ....cinemagia!
|
Iti dau dreptate aici. I-am dat 2-3 mesaje Gloriei legate de turneu si de o eventuala minima recompensa pentru concursul de previziuni. Nu mi s-a mai raspuns nici acum, desi inteleg ca trebuie sa fie destul de ocupata. Iti dai seama, n-am mai putut cere vreo promovare dupa asta, desi un mic articol pe pagina principala ar fi fost foarte bine venit si nu cred ca ar fi deranjat pe nimeni din moment de majoritatea sunt articole lipsite de importanta, uneori chiar de cancan.
cred ca un banner care sa faca putina reclama (macar discret) ar fi fost binevenit!
|
Ma multumeam si cu ce-am zis mai sus.
@loud.rocks - Te inteleg. Si eu am fost ocupat mai ales saptamana trecuta cand vroiam sa vad foarte mult toate filmele, dar pana la urma am fost nevoit sa ma multumesc doar cu Ali. Saptamana asta sunt pe aceeasi lungime de unda cu Twinsen, nu prea ma intereseaza filmele si vreau sa vad niste titluri pe care le am in lista de mai mult timp, acum inainte sa incep facultatea. Am vazut mai demult Pasiunea si m-a impresionat foarte tare, parca mai bine l-as revedea pe asta decat pe celelalte. In schimb saptamana viitoare ma intereseaza foarte mult 3 din cei 4, dar foarte probabil il voi vedea si pe celalalt ca sa pot vota.
Bine a zis anaemona, eu tare as fi vrut sa-i vad pe sergiu si white participand. La fel si pe FreakDoll, Kriss si o mai mare prezenta a lui dragonfly
Cat despre meciuri, voi adopta ce am zis in mesajul precedent incepand cu runda 2, adica doar un meci pe saptamana. Cu ocazia asta mai experimentam in primul turneu ca lucrurile sa mearga mult mai bine in al doilea.