Eu am votat cel putin intr-un meci pe saptamana, uneori amandoua. Saptamana asta e o exceptie pentru ca pur si simplu nu ma intereseaza regizorii, saptamana viitoare in schimb ma intereseaza toti patru. In perioada asta am vazut cam 10 filme noi (am si revazut mai multe pe care le stiam deja), dintre care nici unul nu a fost o revelatie. Doar la 1-2 m-as fi uitat pana la capat, daca nu erau in concurs. Cateva dintre ele au fost efectiv un chin de urmarit pana la final.
E asta o surpriza? Nu, e in linii mari ceea ce ma asteptam. Vreau sa-mi formez o cultura generala in domeniu, prin urmare sunt pregatit sa fac un efort. Nu cred ca e vreo problema fundamentala cu turneul sau cu regizorii. Problema e ca foarte putini oameni sunt interesati de filmul de arta si sunt dispusi sa-i acorde atentie si timp. Asta nu se va aschimba orice vom face. Deci eu zic sa acceptam situatia si sa mergem inainte. Daca sunt doar 3-4 voturi pe meci, asta e. Asa cum s-a spus e un turneu de elita, iar elitele sunt mereu in numar mic.
Last edited by Twinsen : 29 Sep 2011 at 20:42.
|