Originally Posted by Medicate:
Eeee, esti prea aprig!!!
Otelul nu are experienta in Champions League. Cred ca singurul lucru suparator la echipa lui Dorinel e faptul ca au gura cam mare si se bat cu pumnii-n piept aiurea.
In locul lor taceam si-mi vedeam de meciurile mele. Nu m-apucam sa ridic in slavi o performanta, care, dupa ultimele cercetari, a fost facuta sub influenta unor aribtri spagari.
Chiar daca adversarii au un nume in fotbalul mondial, jucam de mancam gazonul de sub talpi. Ori vrei performanta ori vrei bani. Pana acum singura chestie ce mi-a sarit in ochi a fost o lupta pentru calificarea banoasa. Parca nu se vrea performanta in tara asta. Locuri de munca putine, cercetari intrerupte sau, mai rau, nici macar incepute deoarece nu sunt dom'le bani, bine ca sunt pentru parlamentari. Fotbalul este o afacere pentru hoti precum Mititelu sau Iancu, care "vor performanta", dar care niciodata nu au bani destui.
Patronii din Romania in loc sa tina de jucatorii valorosi care chiar se straduiesc sa castige trofee ii vand ca pe animalele de la ferma. Cu ce ar fi fost mai presus rahatul de echipa catalana sau merda Inter daca am fi pastrat si s-ar fi vrut performanta? Raspunsul este simplu: cum in anii 80, hai si inceputul anilor 90, am reusit sa trecem de tururile importante ale competitiilor europene, ba mai mult am reusit chiar sa castigam un trofeu, de ce nu am putea face o figura frumoasa si acum?
Mi-e sila de conducatorii fotbalului romanesc!!!
|
Nu avem cum sa facem o figura frumoasa acum sau in urmatorii ani.Perioada de care vorbesti e deja istorie,n-o sa mai avem asemenea jucatori prea curand tocmai din cauza mentalitatii care domina tara in momentul de fata.Banul e pe primul loc si nu performanta,mintile jucatorilor sunt corupte iar de conditii nu mai vorbim.Tie ti-e sila de conducatorii fotbalului romanesc,mie mi-e sila de conducatorii Romaniei.Eu unul nu ma mai uit la Liga 1 de vreun an si ceva pentru ca nu mai are rost sa-mi bat capul cu un campionat corupt si slab din punct de vedere fotbalistic.Urmatoarea performanta o sa fie peste 10 ani daca o sa avem noroc si scapam de jigodiile care trag tara/fotbalul/sportul in jos.