Originally Posted by Liviu-:
Originally Posted by copila_satanista:
Intreaga idee a filmului mi s-a parut aproape puerila si oarecum destinata unor oameni prea
simpli, superficiali.
|
Ai putea elabora putin? Nu stiu exact in ce directie vrei sa mergi si de asta n-as putea da un raspuns.
|
Scuze Liviu, am uitat sa iti mai raspund desi vazusem intrebarea ta.
Nu stiu daca am exprimat foarte bine ce am gandit. Problema este ca daca dezbraci filmul pana la baza lui, trebuie sa il dezbraci cam mult si ramai cu prea putin. Apoi spiritul puternic religios si halucinogen tradeaza simplitatea si superficialitatea de care spuneam, instigand la ganduri si sentimente prea mult euforice si prea putin filozofice. In ciuda dozei mari de subiectivitate, punctul meu de vedere cred ca este totusi destul de solid.
Cred defapt ca un mare procent din cei care l-au urmarit se imparte in doua majoritati aflate la extreme, filmul asta ori te prinde ori te pierde total. Intr-o masura inteleg ce au vazut in el cei care l-au apreciat, am reusit sa ma pun destul de mult si in pielea ta citindu-ti cronica, dar ma incadrez cu siguranta in randul celor care nu s-au putut lasa purtati de acest val / film. L-as accepta ca pentru ambianta, undeva pe un ecran putin mai indepartat ruland in timp ce preocuparea mea este diferita de acceea de a urmari filmul.