Thread: Trailere
View Single Post
Old 26 Sep 2011, 16:54   #480
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by Pepper:
nu cred ca s-a apucat el de sporturi extreme

http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=18507

Cat despre 50/50, prima data m-am gandit: Funny People? Apoi cand am vazut ca joaca si Seth Rogen: Funny People??? Totusi, dupa trailere, filmul nu pare sa fie nici prea sappy, nici prea funny, ci asa cum trebuie.

J. Edgar looks good, imaginea e top notch. DiCaprio e pe val, in ultimii ani a crescut mult ca actor. Nu-i vina lui ca nu-si arata anii , la batranete o sa ii ajute asta. Esti putin nedrept cu Leo, sunt personaje care au anumite similaritati, e greu sa gasesti personaje total opuse de interpretat. E normal sa regasesti gesturi vazute in alte roluri de-ale sale; si actorii au trademarks, la fel ca regizorii. Din ultimii 7 ani, rolul din Shutter Island a fost cel mai complex si complet pentru el, peste Inception, in my book. Django Unchained will probably top everything else though. Villain in a Tarantino movie! How delicious is that?

Nici pe mine nu m-a convins machiajul, J. Edgar Hoover zici ca are o masca pusa pe fata. Ce trist ca filme din anii 70, precum The Godfather, stau mult mai bine la capitolul make-up decat majoritatea filmelor actuale. Seriously, it's 2011...

Last edited by buticut : 26 Sep 2011 at 16:59.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif