Originally Posted by Liviu-:
Originally Posted by FreakDoll:
Ce vrei sa spui? Ca daca ai fi fost tu in locul lui danonino nu i-ai fi raspuns in nici un fel respectivului?
|
Ca daca as fi facut acelasi lucru as fi meritat si eu sa fiu banat.
Probabil vei spune ca n-ai fi facut asa ceva.
|
Foarte probabil. Am avut destule conflicte pe forumul asta, iar de cele mai multe ori am pastrat un limbaj civilizat. Diferenta e ca de fiecare data era pe o anumita tema si era o discutie bazata pe argumente, chiar si atunci cand discutam cu danonino. "Discutia" dintre danonino si danoninoo nu era de asemenea natura.
De cand esti moderator la anumite sectiuni incerci mereu sa disculpi actiunile nedrepte ale "moderatorilor sefi", de parca n-ai fi fost pus niciodata in postura unui simplu user. Frumos asa.
|
Faci tocmai ceea ce incerc eu sa nu fac, sa vad lucrurile doar dintr-un punct de vedere. As putea continua discutia asta, dar nu simt nevoie sa ma justific pentru pozitia pe care o iau eu. Cine are ochi... sa vada.
|
Pai si normal ca incearca sa disculpe pt ,cei ca el pupa des in fund pe cei de pe acest forum fie ca sunt moderatori sau admini si tot ce se spune aici despre ei se incearca o rastalmacire in favoarea lor nu e frumos dar asta e fiecare face cum poate si cat il duce capu