View Single Post
Old 24 Sep 2011, 18:35   #3
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by copila_satanista:
Am observat ca nu doar eu l-am asociat imediat cu "The Fountain", crezand ca se va apropia cu siguranta de profunzimea acestuia si asteptand cu infrigurrare sa imi provoace adevarate furtuni de ganduri.

Consider ca am raspuns cumva pentru ideea asta, dar o sa o reformulez prin comparatie. Nu mai tin foarte bine minte The Fountain, stiu ca mi-a placut si m-a pus pe ganduri, dar nu cred ca se compara ca profunzime cu ToL. Diferenta intre cele doua e ca The Fountain vorbeste mai mult prin glasul personajelor, iar ToL prin imagini. Eu aici cred ca se afla frumusetea cinemaului si de aici ii reiese profunzimea, adica din imagini, nu din dialog. Cred ca cel mai bine simti ceva prin vizual, prin ceea ce ti se sugereaza, nu prin ceea ce ti se spune direct. Puncteaza si The Fountain la capitolul asta, dar mult prea putin prin comparatie.

Originally Posted by copila_satanista:
Intreaga idee a filmului mi s-a parut aproape puerila si oarecum destinata unor oameni prea simpli, superficiali.

Ai putea elabora putin? Nu stiu exact in ce directie vrei sa mergi si de asta n-as putea da un raspuns.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif