Originally Posted by chuckyfan:
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Cloverfield a fost penal.Nu-mi spune mie ca umbla retardatul ala cu camera dupa el in timp ce in oras era fratele urat al lui Godzilla liber.Ca sa nu mai vorbesc de ideea idioata care au avut-o de a se duce dupa tipa aia in cladirea care statea sa cada.Plot harcea parcea!
Alt film horror penal pe care l-am vazut acum cativa ani a fost Boo(2005) in care o fantoma ia foc!
Tot aici intra lejer si Jason X pe care n-am ezitat sa-l notez cu 1.Vizionandu-l m-a facut sa ma simt ca imi mor neuronii.Acelasi lucru e valabil si pentru Boo.
|
Boo a fost amuzant, prost dar amuzant
si alalalt: crede-ma, mai bine de moda veche decat porcariile care apar in ultima vreme. nu ma refer la filmele independente ci la mainstream. n-am mai vazut un film de asta mai cunoscut de foarte multa vreme 
|
Faza tare cu Boo a fost ca i-am dat unui prieten sa arda un film pe cd si i-am si specificat care.Omu' n-a bagat de seama si a tras abominatia aia.Ne-am dus la unu cu laptopul si ne-am uitat,am ras tot filmul iar cand am vazut ca a luat foc fantoma unul din ei n-a mai rezistat,a scos cd-ul si l-a aruncat pe geam dupa care i-am umplut frigiderul inculpatului.
Evident ca e mai bine oldschool fata de ce se scoate in mainstream acum,deja nu se mai pot numi filme horror la propriu ci exercitii de violenta gratuita.Nu mai e suspans,teroare acumulata progresiv pe durata filmului,toate astea au fost aruncate pe geam si inlocuite cu metode sadice de a ucide.