De ce insisti sa demonstrezi cat de "destept" esti? Nu m-am bagat in seama cu tine de drag. Asta-i culmea! Numai un copil de gradinita poate afirma asa ceva. Din moment ce ma intereseaza subiectul, pot comenta mult si bine. Emoticoanele respective reprezentau un mod frumos de a-ti spune ca faci praf degeaba pe aici. Se pare ca nu te-ai prins. Dar nici nu ma asteptam s-o faci.
De ce oare se reped sa te muste? Pai nu vezi ce suflet negru ai? Ce explicatie mai doresti?
Eu nu am zis nici o clipa ca nu exista si caini agresivi. Orice padure are uscaciunile ei. Dar asa cum pentru criminali, tortionari, teroristi, etc nu este exterminat un popor intreg, nu poti pretinde sa fie luate asemenea masuri nici in privinta maidanezilor, niste fiinte neajutorate. Adica, ce fel de om esti daca sustii o asemenea initiativa? Daca ai fi un om in adevaratul sens al cuvantului nu te-ai gandi la crima pentru a solutiona aceasta problema.
Quote:
Daca un om ma insulta sau ma loveste, apelez autoritatile si in scurt timp ele il leaga, deci cainii au mai multe drepturi decat oamenii, ceea ce e anormal.
|

Cred ca nu esti bine informat. Esti haios, totusi, in ignoranta ta.
Am mai zis si repet: mi-e scarba de genul asta de persoane si daca ti-am raspuns n-am facut-o de drag. Din contra. Dar, desi nu-mi place sa intru in discutie cu astfel de persoane, nu pot sa n-o fac fiindca, altfel, ar exista doar mesaje de genul celor lasate de tine pe forum si am ajuns in situatia asta tocmai pentru ca multi iubesc animalele, dar prefera sa nu se amestece in discutii sau diverse actiuni doar ca sa nu fie apoi apostrofati de oameni ca tine. Popor de oameni slabi de inger.