Originally Posted by cosmin742000:
Eu ii dau dreptate 90% lui tantibus . Si eu am facut ploturi , am salvat screenshooturi, si nu numai ca nu am primit nicio vorba de multumire (nici nu ma asteptam) , nu numai ca nici nu am primit punctele pe care le meritam , (mentionez ca nu intentionez sa iau niciun DVD gratis , eu oricum imi trag filmele de pe torrenti), dar culmea , bataia de joc a ajuns in asa hal incat nici se folosesc de datele ( toate corecte ) pe care eu le-am trimis.
As avea totusi o intrebare : de ce la actori nu avem voie sa punem poze cu ei din filme?Mi se pare o regula de o stupiditate care frizeaza imbecilitatea. Adica daca vreti sa ma duc eu sa o pozez personal pe Sharon Stone ziceti fratilor asa (stiu ca nu la asta se refera regula )
|
Nu te mai obosi pt ca eu am incercat sa ridic problemele legat de sectiunea wiki poze ,sinopsisuri etc .Si legat de acel DVD care vine foarte greu timpul de livrare e lung de la 2 3 4 luni am si spus ca pana primesti acel DVD apare pe un site de torrente sau chiar in magazin mai ieftin sau la acelasi pret dar am fost luat la misto de pupicuristi acestui site care nu contenesc sa ma uimeasca cat de prosti sunt ca mai contribuie si ajuta pt un DVD de 55 De Ron dar ce nu face romanu pt ceva gratis se injoseste sau face pe draq in 4 .