Tocmai ce l-am vazut si pot spune ca se afla pe primul loc in topul meu din acest an

am realizat ca mi-au placut extrem de putine dar mai e pana se termina anul.
Norocul meu ca nu erau prea multi in sala si m-am putut delecta in liniste de acest film impecabil si extrem de bine gandit, dar mai ales interzis minorilor

(pt 4 scene mari si late s-a simtit nevoia de a proteja infantilii... wateva)
Un tanar anonim (one sexy motherfucker) se intampla sa aiba un mare talent: condusul. El insusi este o masina, rece, calculat, precis, cand descopera o eroare merge direct la sursa si o elimina; desi foarte tacut este evident ca mintea lui tureaza precum un motor. Personajul creat de Gosling este extrem de atragator, acest mic Terminator (Hanna si Salt mi se par banale pe langa el) nu ezita sa ia cele mai drastice decizii, constient fiind de ceea ce pierde; dar nu-i nimic, el este un supravietuitor. Umanitatea
driverului nu consta numai in acele zambete si lacrimi rare dar pretioase, ci si din nevoia lui acuta de a proteja cele 2 fiinte dragi care l-au scos din cotidianul sau chiar si pt putin timp. Ah cat mi-a placut sarutul de adio
Thumbs up for: slow-motion-uri, mutenia
driverului, geaca lui (manjita sau nu, era cool), privirile inocente si pline de inteles intre cei doi amorezati, dialogurile scurte dar eficiente, coloana sonora, personajele bine conturate inclusiv acei minimafioti care nu mi-au placut la inceput dar mi-am dat seama ca n-au fost ei alesi degeaba, tocmai ca sa para mici.
Bineinteles ca sacalii din sala abia asteptau momentul sa chicoteasca precum niste scolari

au avut niste tentative dar au lasat ciocul mic pt ca nu prea avea cine sa rada

am auzit si binecunoscutele remarci "cel mai varza/boring film" de-mi venea sa le urez cat mai multe restante
Eu i-am dat 9, mi se pare un film valoros. Nu va luati dupa gurile rele!