View Single Post
Old 13 Sep 2011, 21:42   #26
Federico
Snob Elitist

Federico

Originally Posted by Pepper:

Pur si simplu nu am fost pe aceeasi lungime de unda cu mesajul regizorului si nici nu am de gand sa filozofez asupra oricarui momentel plin de taine si subintelesuri Un film place ori nu place. Pe mine m-a dezgustat.

Corect, asa se face. Mie imi place cateodata "sa filosofez asupra oricarui moment plin de taine si subantelesuri" ... INSA: nu ca sa caut sa plac filmul, ci pentru ca deja mi-a placut si vreau sa-l cunosc mai bine. Nu tre sa stii totul despre cineva ca sa te indragstesti, ci intai te indragostesti si apoi vrei sa stii absolut totul despre ea. Sa cauti sa aprofundezi la rece un film care nu te-a lovit emotional din capul locului se numeste baterea apei cu batul. Cu cat urma lasata la trecerea prin inima a filmului e mai adanca cu atat va creste interesul intelectual postludial. Despre filmele lui Kubrick as citi la analize care mai decare mai habotnice la nesfarsit, fara sa ma plictisesc; si asta pt ca filmele lui si-au castigat privilegiul asta fiindca m-au rasplatit deja in avans.
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif