ce te-ai precipitat, Liviule... uite unde e absenţa libertăţii de exprimare. Îmi exprim şi eu o părere vis-a-vis de forumul ăsta şi îmi sari în cap. De ce te simţi aşa de iritat, numai tu ştii.
Originally Posted by Liviu-:
Cum poti sa spui ca aici nu exista dreptul la anonimat daca chiar tu iti incalci acest drept dandu-le altora informatii despre tine?
|
ăăă... lol. De unde naiba era eu să ştiu că anumite persoane sunt atât de tâmpite încât să nu aibă ce face decât să îşi dea drumul la gură? Da, ai dreptate. sunt o naivă când am impresia că dacă eu tac din gură şi nu ofer detalii despre alţii, îndrăznesc să am aceleaşi aşteptări de la ei.
Quote:
Pana si acum cu banul lui danonino nu se poate spune ca n-a fost, ci doar ca putea sa nu se dea, desi el avea un avertisment daca nu ma insel.
|
se poate spune că nu a fost şi totuşi a fost da hai să ne scărpinăm unde nu ne mănâncă. Unde e dreptatea dacă sunt useri care stau săptămâni întregi şi fac ce vor aici şi abia apoi când strigă cineva îi curăţat, dar pe danonino l-au banat fără să spună nimeni nimic sau să se simtă deranjat? (cel puţin aşa ştiu eu)
Quote:
Si cine nu te lasa sa te exprimi liber? Ti-a fost sters vreun mesaj cumva? De unde vin acuzatiile astea?
|

aloud me to laugh, please.
Quote:
Ma simt ca intr-o telenovela momentan...
|
sorry...
Quote:
Dar useri precum Windom, Chambord, Bremen, rvn, Mercutio, Anaemona etc.pentru ca-s trecuti de mult timp de varsta adolescentei) cum de nu au probleme de astea? O fi din cauza ca ei nu se baga in conflicte stupide cu clone si alti useri? O fi din cauza ca ei intra pe forumul asta pentru tema lui de baza, nu pentru cafenea?
|
raspuns:
Quote:
pentru ca-s trecuti de mult timp de varsta adolescentei
|
P.S. Mi-ai dat 6 nume... da restu? să zicem că pe lângă ei mai sunt câţiva, maxim 10 persoane care chiar fac ceva aici... deci, nah, dacă tu ai vrea să îţi faci cont şi ai vedea ce fel de oameni sunt, sincer, ţi-ai mai face? pentru că vrând nevrând, până la urmă tot te loveşti de ei (shit, care număr e mai mare? 10 sau 100?) şi de stupizenia lor. E o comunitate în fond. O comunitate unde nu există numai Windom, Chamb, etc... ci o grămadă de lume.
Ok, pot să îmi îndrept acum atenţia spre topicuri mai importante şi să las reproşurile în urmă sau vrei să discutăm până mâine?
Parcă tu mi-ai spus să ne uităm totuşi la filmele alea şi să lăsăm copilăriile, nu? Chiar dacă am rămas în urmă din motive mai aiurea, asta nu înseamnă că am uitat de ele. OKAAAY???