View Single Post
Old 10 Sep 2011, 09:09   #3002
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by dragonfly_drk:
a fost un reproş şi o atenţionare pentru useri...

Acum inteleg, Titlul topicului m-a indus in eroare...

Un sfat bun si o atentionare pentru useri e sa nu dea informatii personale unor persoane necunoscute, asta in caz ca vor fi deranjate daca altii le vor afla. Cum poti sa spui ca aici nu exista dreptul la anonimat daca chiar tu iti incalci acest drept dandu-le altora informatii despre tine? Cat despre dreptate si libera exprimare, unde n-a fost dreptate in ultimele luni? Pana si acum cu banul lui danonino nu se poate spune ca n-a fost, ci doar ca putea sa nu se dea, desi el avea un avertisment daca nu ma insel. Si cine nu te lasa sa te exprimi liber? Ti-a fost sters vreun mesaj cumva? De unde vin acuzatiile astea?

Ai grija sa pui pe masa ce se intampla in spatele usilor inchise? Ce ne-ai povestit tu aici pare un secret extrem de important. Ma simt ca intr-o telenovela momentan...

Avertisment pentru cei care vor sa-si faca cont aici? Ce avertisment? Ca sa nu dea informatii private despre ei prea usor? Dar useri precum Windom, Chambord, Bremen, rvn, Mercutio, Anaemona etc. (i-am ales tocmai pentru ca-s trecuti de mult timp de varsta adolescentei) cum de nu au probleme de astea? O fi din cauza ca ei nu se baga in conflicte stupide cu clone si alti useri? O fi din cauza ca ei intra pe forumul asta pentru tema lui de baza, nu pentru cafenea?

Originally Posted by dragonfly_drk:
Aşa că mai bine să văd, dacă au ei curaj să răspundă pe faţă, chiar dacă, în cel mai bun caz mă aştept la un răspuns diplomatic din partea lor şi atât.

Pana la urma la ce sa-ti raspunda?

Imi pare rau ca-ti raspund cam acid, dar mi se pare ca exegerezi cand cea mai mare vina e a ta.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif