Originally Posted by Liviu-:
Ce-i cu prostiile astea? De cand trebuie administratorii sa verifice mesajele private ale altora ca sa afle daca cineva da informatii personale despre un user sau altul. Adica e vina lor ca nu-ti ignora dreptul la o discutie privata si nu e vina ta ca dai tot felul de informatii unor persoane indoielnice. Ca altfel n-au cum sa afle informatii, doar in caz ca le dai tu, in mod public sau de la alte persoane care stiu informatiile tot de la tine.
|
Wohoooow. Stai că eu nu am zis nimic de verificatul mesajelor private. Nici măcar nu am cerut aşa ceva.
Originally Posted by buticut:
Administratorii oricum nu au acces la mesajele
|
are you sure about that?
Quote:
Libe, stii identitatea lui danoninoo? Da-l de gol daca e o clona
|
damn it, de ştiam cine e, acum era într-un sac de box
Quote:
Dragonfly, moderatorii nu au posibilitatea de a bana, cel mult pot sa stearga, sa modifice, sa stickuiasca etc. thread-uri/mesaje.
|
când am spus de moderatori, mă refeream la lucrul ăsta, să şteargă commenturile inutile la timp.
Quote:
Ia-i totusi mai moale pe admini, ca ambii sunt la Venetia momentan
|
e interesant cum la Veneţia fiind, au dat un ban cu ochii închişi dar când sunt spammeri sau trolli pe forum nici măcar nu se sinchisesc. thumbs up for that... ce să-i faci, traficul e trafic şi avem nevoie de el... aşa că, hai cu spammuuu... zbunţi-zbunţi!!!