View Single Post
Old 09 Sep 2011, 10:45   #2994
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Dacă aş fi avut vreun interes pentru forumul ăsta lately, poate că aş fi vorbit cu ei... Însă, din moment ce singura direcţie pe care o are e în jos, chiar nu prea cred că există o soluţie. Plus, mi se pare inadmisibil ce se întâmplă aici... E singurul site pe care m-am plimbat şi se ocupă cu asemenea porcării. Aici nu există dreptul la anonimat, dreptate sau libertate de exprimare.

(în ultima vreme nici nu am intrat pe forum, şi sincer, dacă nu s-ar fi întâmplat asemenea porcărie, nici nu cred că aş mai fi intrat. Şi îmi pare extrem de rău că mi-am făcut cont aici iar acum nu mai pot să îl şterg. Dar, oricum nu am nimic de pierdut, aşa că, de acum înainte, până când voi fi banată definitiv, voi avea grijă să pun pe masă tot ce se întâmplă în spatele uşilor închise. Ca avertisment pentru cei care ar vrea să îşi facă cont aici, să ştie ce îi aşteaptă)

Tocmai de aceea, am vrut să aduc la cunoştinţă lumii, despre o chestie care se întâmplă de ceva vreme şi nimeni nu are curaj să vorbească despre ea pe faţă (probabil că dacă adminii şi moderatorii şi-ar face treaba calumea aceşti distinşi useri, sugători de informaţii nu ar mai ajunge în punctul în care să sustragă tot felul de detalii intime despre viaţa anumitor useri, de la persoane slabe de înger care pun botul la orice şi îşi dau cu papagalul în cel mai grosolan mod cu putinţă - ce câştigă din treaba asta, numai ei ştiu - Şi nu dau nume pentru că nu ştiu cine e responsabil pentru toată porcăria asta, dar sper din tot sufletul să se simtă... rău de tot).

Aşa că mai bine să văd, dacă au ei curaj să răspundă pe faţă, chiar dacă, în cel mai bun caz mă aştept la un răspuns diplomatic din partea lor şi atât. Sau un ban... definitiv. Pe care îl aştept de atât de mult timp şi el nu mai vine. Oricum, acum că o să încep să îmi dau drumul la guriţă şi să detaliez cam ce se întâmplă (pentru că ştiu destule), proabil că se vor simţii atacaţi şi mă vor bana... Can't wait for it.