Vorba cuiva: "Si gazonul a fost mai bun decat Tanase."

. Nu cred ca exista vreun meci in care sa nu faulteze ca un bou. Am jucat fara vlaga, obiectivul era victoria, toata saptamana vorbeau numai despre asta si acum o dau pe partea cealalta si se lauda ca macar nu au pierdut. Atitudine de tot rahatul din partea jucatorilor, daca eram pe stadion, si eu i-as fi fluierat, 0-0 sau 0-3 tot aia era. Mai bine sa pierzi, mizand pe atac, decat sa faci un egal de tot rahatul. Nu vad rostul unui joc defensiv, cand nu te ajuta egalul. WTF, Tatarusanu tragea de timp in minutul 90.
Ah de fapt am uitat, ca Piti si la Euro 2008 folosea strategia "toti cu fundul in poarta". La un moment dat deja ma enervau comentatorii cu Nicolita. Degeaba, poate sa alerge si 50 de km, daca eficienta e 0. Nu e la atletism, e la fotbal. Important e nu doar sa alergi dupa minge aiurea, ci sa o si ai in posesie si sa stii ce sa faci cu ea. Pentru Franta a fost un meci de relaxare, nu s-au agitat prea tare, si asa sunt ca si calificati de pe prima pozitie. Probabil ca nu au vrut sa riste vreo accidentare cu terenul nostru dezastruos...
Apropo de negri, nu dai de ei doar in echipa Frantei, ci peste tot in Franta, la fiecare colt de strada

.
Cocis - dezastru intr-adevar, dar sa nu-i uitam nici pe Banel, Marica, Tanase, Bourceanu...
Poate Zicu ar fi facut diferenta