View Single Post
Old 04 Sep 2011, 20:41   #1516
danonino
Guru

danonino

Originally Posted by buticut:
Oh God, please, stop him. Acum stiu ca danonino nu are prea multi fani pe forum, dar chiar atata il uraste lumea incat a trebuit sa se recurga la asemenea metode de sacaire? This is really lame. Macar danonino nu se streseaza prea tare , desi pentru binele moderatorilor, ar trebui sa il ignore. Am o vaga banuiala de cine ar putea fi vorba, dar fara dovezi nu pot arata cu degetul .
Oare cine ma sacaie si incearca sa ma copie? Daca il prind il lovesc cu putere.

Originally Posted by buticut:
Oh God, please, stop him. Acum stiu ca danonino nu are prea multi fani pe forum, dar chiar atata il uraste lumea incat a trebuit sa se recurga la asemenea metode de sacaire? This is really lame. Macar danonino nu se streseaza prea tare , desi pentru binele moderatorilor, ar trebui sa il ignore. Am o vaga banuiala de cine ar putea fi vorba, dar fara dovezi nu pot arata cu degetul .

Vrei sa spui ca lumea nu ma iubeste? Nu exista asa ceva.

Originally Posted by danoninoo:
Oare cine ma sacaie si incearca sa ma copie? Daca il prind il lovesc cu putere.

manca-te-ar tata de complexat. Nu te enerva ca faci riduri.

Ma enervez des pe altii dar fierb in sinea mea.Sunt tanara si nu am riduri.

pisi, ce vrei acuma? Naomi e pe nisa ta, asta e.

Sunt barbat si am capul luminat.Toti barbatii suntem la fel.Puternici

Ce dragut esti ma! Te consideri barbat Ptiu, sa nu te deochi. Inca nu ai invatat sa faci pipi din picioare dar vrei sa petreci cu adultii. Nu-i nimic pustiule, roaga-te la Dumnezeu poate te ajuta un pic.

Da sunt barbat si incerc sa merg in fata oricum am muschi si bat pe toata lumea.Si fac pipi din picioare.

Originally Posted by danoninoo:
Da sunt barbat si incerc sa merg in fata oricum am muschi si bat pe toata lumea.Si fac pipi din picioare.

Perfect. Bate-o si tu pe ma-ta bine, bine, sa fim siguri ca nu mai face altul ca tine.

Last edited by vave : 04 Sep 2011 at 23:45.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif