View Single Post
Old 31 Aug 2011, 18:05   #16
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by princess_peach:
M-ai facut proasta pe ocolite...)

Nu stiu cum ai dedus asta. Sa inteleg ca pe tine te-a impresionat textul respectiv?

In fine...cum ai si zis, ti-am citat dintr-o carte care se ocupa cu asta!

Si tu vezi vreo explicatie in citatul ala? Poate o fi raspunsul in alta parte a cartii, dar asta sigur nu e.

Daca tu consideri ca ai mai multi neuroni decat cei care au scris, apuca-te si gaseste singur raspunsul nu-l mai astepta de la altii, ca vad ca nu te multumeste nimic...

N-am zis ca as avea mai multi neuroni decat cel care a scris, ci decat cel care a citit si a ramas impreionat de niste cuvinte pretentioase. Am incercat sa gasesc raspunsul, am intrebat o persoana care se pricepe in asa ceva, stie foarte bine ce corespunde fiecarei zodii, relatiile dintre zodii si multe altele. Bine, nu e expert, dar m-as fi asteptat ca o persoana cu o asemnea pasiune pentru asta sa-si puna cea mai banala din intrebari. La ea n-a mers, am incercat pe google si n-am gasit nimic dupa vreo 1-2 ore. Sunt curios de raspuns, dar nu intr-atat incat sa-mi pierd prea mult timp.Cat despre raspunsul tau si altele de aici, nu au legatura cu intrebarea mea. Citeste iar intrebarea si raspunsurile si incearca sa gasesti legatura logica. Cu un efort mic ai sa vezi ca ai raspuns la o intrebare care momentan nu ma intereseaza. Mai mult, daca as fi pus intrebarea pentru raspunsul tau nu stiu daca m-ar fi multumit. Sunt lucruri mult prea generale ca sa poate constitui un raspuns adevarat.

P.S. N-o lua in nume de rau

N-am ce sa iau in nume de rau

Inca o intrebare: de ce se considera ca numai anumite astre ne afecteaza? Restul universului e prea departe sau ce?

Last edited by Liviu- : 31 Aug 2011 at 18:08.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif