Originally Posted by Pepper:
Cred ca ar fi trebuit sa se deschida topic "Thor" la Acum pe ecrane dar cred ca majoritatea ar fi spus "Un film supertare!" deci nimic interesant...
Am citit si eu lipsa de interes pe figura lui Hopkins, as indrazni sa spun dezgust 
La aparitia lui Jeremy Renner pt nu mai mult de 2 minute mi-am zis "astia chiar isi bat joc"; probabil era in trecere pe langa studio cand filmau scena respectiva si a dat o mana de ajutor who knows. Ideea e ca d'abia asteptam sa vad acest film iar acum d'abia astept sa-l uit; cred ca ma las de filme de actiune "graficizate"
|
Adevarul e ca de la bun inceput ar fi fost dificil sa faci un film credibil despre Thor.Pur si simplu sunt anumite lucruri care merg de minune in carti/benzi desenate dar care sunt penibile pe ecran.Nu spun acum ca Thor nu putea fi mai bun sub carma altui regizor mai competent,pentru ca putea dar ceva imi da impresia ca tot timpul ar fi existat ceva care sa faca filmul putin la misto.Aparitia lui Renner era o mica introducere a lui Hawkeye care va fi un personaj principal in Avengers.In perioada asta Marvel se bazeaza pe cantitate in dauna calitatii .Astept acum Captain America,daca e asemanator lui Thor inseamna ca la Avengers chiar nu pot sa am asteptari asa de mari