Thread: Thor
View Single Post
Old 28 Aug 2011, 14:40   #5
Kriss_Kringle
Guru

Kriss_Kringle

M-am mirat si eu de felul amatoricesc in care au fost realizate anumite lucruri care sunt vitale pentru un film inspirat dupa benzi desenate.Scene de actiune slabe,bazate in mare parte pe explozii(o fi fost implicat si Michael Bay),costume absolut oribile care nu aveau pic de credibilitate,erau atat de flashy incat nu am putut sa iau filmul in serios,numai zei nordici nu mi se pareau.In departamentele in care te asteptai sa exceleze,a dezamagit.Foarte superficial si previzibil scenariul iar nici actorii nu si-au dat interesul,un bun exemplu fiind chiar nea' Hopkins cand(atentie,mic spoiler) l-a prins pe Thor si Loki cand aveau sa cada iar cel din urma isi da drumul la care Odin n-a zis decat un sec "No".A fost punctul pe i momentul respectiv aratandu-mi ca nu si-au luat rolurile prea in serios.Doar de Hemsworth pot sa zic ca s-a chinuit intr-o oarecare masura sa ii faca dreptate personajului dar asta nu inseamna ca a si reusit.Restul,aici referindu-ma la Portman,Skaarsgard,Dennings au fost pur si simplu de umplutura,personaje folosite doar ca sa mai creasca durata filmului cu cateva minute.Un lucru nepotrivit mi s-a parut si distributia lui Idris Elba in rolul lui Heimdall.Nu ca as avea ceva cu el pentru ca e un actor bun(cine a vazut Luther stie despre ce vorbesc) insa de cand erau persoane de culoare in mitologia nordica?Lucruri de genul fac ca povestea sa sufere si sa fie lipsita de autenticitate.