Thread: Thor
View Single Post
Old 28 Aug 2011, 02:44   #1
Kriss_Kringle
Guru

Kriss_Kringle

Thumbs down

Thor

In sfarsit l-am vazut si am fost dezamagit.Nu aveam vreo asteptare de la bun inceput si drept urmare nu mi-a afectat judecata.Film standard de vara fara creier cu multe efecte speciale care ti se sterge din memorie dupa ce l-ai vazut.Nu m-a impresionat nimic,distributia fiind mare si decenta pe foaie insa pe ecran nu iese nimeni in evidenta cu vreun joc actoricesc impozant.Multe personaje de umplutura care in benzile desenate au mai multe de aratat/spus.Costumele au fost pur si simplu oribile fiind mult prea futuriste pentru binele lor si alcatuite din prea mult plastic si cauciuc dandu-mi impresia ca ma uitam la un lung metraj cu Power Rangers.Asgard a fost slab conceput,lucios,luminos insa parca fara viata si lipsit de frumusete adevarata.Coloana sonora desi ok pe alocuri nu se potrivea in anumite momente fiind ba prea dramatica intr-o scena simpla ba prea moale intr-o scena de actiune.Efectele speciale au fost slabe si chiar nu inteleg de ce tocmai in departamentul asta au fost asa de neglijenti.Nu prea are ritm iar cand incepe sa-si dea drumul putin se termina filmul si iti lasa un gust amar in gura.Am mai avut de asemenea si probleme cu felul in care au fost editate anumite scene in care erau explozii care nu mi s-au parut convingatoare.Parerea mea ca domnu' Branagh sa se lase de filmele de actiune pentru ca nu se pricepe iar faptul ca introduce in toate filmele pe care le regizeaza cate ceva din Shakespeare a devenit un cliseu.Per total Thor e inca o intrare mediocra din universul Marvel care scot filme pe banda rulanta de la o vreme, lucru care face ecranizarile sa fie "hit or miss".

Nota 5/10 M-a facut Pepper sa ma razgandesc si sa-i mai scad filmului din punctaj.

Last edited by Kriss_Kringle : 28 Aug 2011 at 13:55.
Kriss_Kringle is offline   Reply With Quote sendpm.gif