Originally Posted by rvn:
Originally Posted by Liviu-:
ai de unde alege. Dar un lucru care nu-mi plac e denigrarea stiintei si sustinerea unor mentalitati medievale in ceea ce o priveste.
PS2: Toata chestia asta cu credinta vs ateism vs alte chestii de genul mi se pare ca un joc de copii. Pur si simplu sentimentul meu.
|
idem si la fel.
fiindca ai credinta in ea si-n descoperirile ei.si tu esti unul care va apela la stiinta,nu la rugaciuni si apa sfintita,ca sa salvezi viata cuiva.
|
Draga rvn razvan daca nu ma insel vreau sa te anunt ca oamenii din zilelenoastre mor cu stiinta langa ei si degeaba o au si vreau sa iti mai spun ca acu cu 2000 de ani in urma cn vindeca cu stiinta? Ei dear se rugau si posteau si ai aduceau daruri de multumire lui Dumneze care acesta dinainte sa ii aduca darurile ii salva/vindeca.Si drept sa-ti spun draga rvn caci la spitalele din zilele noastre daca nu dai vrio 1.000 de lei spaga nici nu se uita la tine dapoi sa te mai baga si la aparatasa te vindece.Concluzia este ca Dumnezeu nare deaface in nici intr-un fel cu caufeaua,ghiocul,cititul in palma etc.Si te sfatuiesc sa crezi in Dumnezeu mai mult ca in oricina caci eliti da putere.