View Single Post
Old 26 Aug 2011, 18:51   #3588
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by forward:
1. Cine esti tu sa imi spui mie pentru ce motive pot sa urasc ?

Sa urasti in domeniul sportiv e de-a dreptul stupid, mai ales din postura de suporter. Nu exista motive bune pentru asa ceva.

si de unde stii ca urasc si nu a fost o simpla ironie??

Cred ca ar trebui sa consulti DEX-ul.

2. Potaie nu mi se pare un cuvant atat de respingator.

Nu e asa de raspingator, doar ca denota o mare lipsa de respect si o batjocura gratuita in cazul asta. La prima nu esti nicidecum obligat, dar la a doua e chestie de bun-simt.

Nu mai incerca sa ma analizezi in materie de fotbal sau oricare alta dupa un singur cuvant spus pentru ca este penibil.

Acel cuvant a fost destul de explicit. Mai degraba iti recunosti intentia decat sa te tot feresti de ceea ce vrei sa spui. Asa a facut si iiii, dar el a avut bun-simt.

E imposibil sa ai dreptate, ai facut o mare analiza bazata pe un comentariu???

Analiza nu era doar la adresa ta. Daca pentru tine asta inseamna mare analiza mi-e frica ca daca scriu mai mult de o propozitie s-ar putea sa te pierd pe traseu. Care-i cel mai lung text pe care l-ai citit in viata ta?

E clar ca ai o problema, dar te iert pentru ca suntem pe un site de filme si tu probabil ai vazut prea multe... trezirea

In mod normal mi-e indiferent comportamentul de maidan, dar la forumul asta tin si vreau sa-l vad cat mai putin aici. Daca tot recunosti ca-i vorba de un site de filme mai bine te-ai muta pe gsp. Macar o sa corespunzi comportamentului de acolo. Altfel, ce cauti pe un site de filme daca tu despre ele nu vorbesti? Sunt curios daca ai iesit vreodata din Cafenea.

Eu am incheiat discutia. Daca ai inteles pana acum e bine. Daca nu inseamna ca degeaba vorbesc in continuare. Poate pe viitor te vei abtine de la comentarii aiurea si vei invata sa-i respecti pe ceilalti.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif