Originally Posted by Liviu-:
Originally Posted by iiii:
Hmmmm , poate ne zice Liviu- 
|
Credeam ca ai folosit un umor mai subtil in mesajul trecut, iar toate lucrurile zise ar fi fost ironii si nu intrebari pe bune. De asta nici n-am zis nimic, dar in cazul asta am sa-ti raspund.
Originally Posted by iiii:
Liviu.... de ce judeci un om, pentru ca a zis o parere, cu mult subinteles, la adresa clubului Dinamo Bucuresti???
In loc sa te bucuri si tu pe reusita echipelor care au jucat fotbal... stai si faci observatii ... ntz ntz ntz
|
Conteaza cum iti expui parerea, nu doar parerea in sine. Nu a fost niciun subinteles acolo. Sa zici lucrul asta despre mesajul respectiv e de-a dreptul jignitor pentru orice persoana capabila de subtilitati. Mai direct de atat nici nu putea fi, iar modul in care si-a exprimat parerea e de tarla, specific fotbalului zilelor noastre.
Pe baza a ce am zis eu nu ai nicio informatie din care sa deduci daca eu m-am bucurat sau nu de reusita celorlalte echipe. Pe de alta parte ai lucrul asta in mesajul lui. Observatia mea nici nu era legata de echipe, ci de suporter, de persoana lui forward si a atitudinii sale de maidan, mai exact ura asta inexplicabila mai ales la nivelul fotbalului. Sunt sigur ca nici macar jucatorii echipelor respective nu se urasc atat de mult precum fac unii suporteri imbecili. Ei nici macar nu inteleg ce-i ala sport, pentru ei exista echipa cu care tin, iar fata de celelalte exista o ura animalica, irationala, de-a dreptul imbecila. Ca sa fii capabil de asa ceva trebuie sa nu gandesti deloc, sa fii practic un animal.
|
1. Cine esti tu sa imi spui mie pentru ce motive pot sa urasc ? si de unde stii ca urasc si nu a fost o simpla ironie??
2. Potaie nu mi se pare un cuvant atat de respingator.
3. Nu mai incerca sa ma analizezi in materie de fotbal sau oricare alta dupa un singur cuvant spus pentru ca este penibil. E imposibil sa ai dreptate, ai facut o mare analiza bazata pe un comentariu??? E clar ca ai o problema, dar te iert pentru ca suntem pe un site de filme si tu probabil ai vazut prea multe... trezirea