Originally Posted by iiii:
In primul rand,de parca tu nu cunosti cum se vorbeste in mediul microbistic in romania,
|
Cunosc, dar pe langa asta mai stiu ca modul asta de a "comunica" e nociv si de asta trebuie permanent taxat.
si sa nu imi zici tu mie ca nu ai auzit niciodata un dinamovist jignind echipele si suporterii echipelor adverse, ca nu te cred.
|
N-am sustinut nicicand asa ceva. Am zis eu ca lucrul asta e valabil doar pentru cei care jignesc pe Dinamo sau doar pentru forward? In niciun caz. Un bun exemplu de comportament stupid s-a vazut in tribune la meciul lui Dinamo. Eu nu simt niciodata nevoia de a veni cu apelative jignitoare la adresa Stelei, iar clubul nu-mi este nici macar antipatic. O anume antipatie o am pentru Becali, nicidecum ura, dar asta n-are legatura cu Steaua. Aceeasi antipatie o am si pentru Borcea. In ambele cazuri antipatia e cauzata de faptul ca oamenii astia distrug sistematic numele celor doua cluburi pe care le conduc.
Ca forward a zis potaile... e de inteles unde a batut, si nu credeam ca ai sa te superi (vezi emblema echipei tale favorite ) .
|

Sa inteleg ca folosirea cuvantului "potaie" nu are nicio conotatie negativa si nu s-a dorit jignitoare. Totusi... n-avem 2 ani.
Nu ne certam
am fost putin rautacios cand am zis sa ne zici tu unde joaca Dinamo, asta pentru ca de ceva vreme incoace se impiedica de echipe mici si necunoscute. E hilar ce se intampla acolo.
|
Total de acord. Eu ma mir ca sunt atat de sus in campionat la ce echipa slaba au si cu siguranta nu o sa mai stea prea mult acolo. Sunt sanse foarte mari sa termine mai slab campionatul decat anul trecut. Dar sa-ti exprimi parerea cum ai facut-o tu e una, iar sa jignesti intentionat si fara sens e alta. Doar cineva care uraste jigneste astfel, iar despre persoanele capabile de astfel de ura (mai ales pentru lucruri atat de banale) am vorbit mai sus.