View Single Post
Old 21 Aug 2011, 21:58   #31
Twinsen

Twinsen

Urmeaza un mesaj lung, plicticos si mai degraba off-topic, se poate sari peste el.

Vinerea asta, dupa servici, am mers in parc. Avem un parc frumos in Sibiu, plin de flori si copaci tineri si batrani, cu un loc de joaca pentru copii, fantana arteziana si un pavilion unde uneori canta cate o fanfara. Eram cu doi amici, nu prieteni adevarati, dar amici, pe care ne uneste printre altele o pasiune pentru un joc vechi de mii de ani, care se joaca cu un fel de buline.

La un moment dat un baietel de vreo trei ani a aparut si a luat o bulina de pe tabla, a inceput sa se joace incantat cu ea, dupa care a fugit razand. Nici unul dintre noi n-am mers dupa el, dar mama sa a observat si a strigat dupa el s-o aduca inapoi. A adus-o, dar atractia bulinelor s-a dovedit prea mare, asa ca a inhatat alta si a luat-o iar la fuga printre trandafiri. De data asta mama lui s-a suparat si s-a rastit un pic la el sa vina inapoi. A adus din nou piesa si apoi au placat impreuna, baietelul plangand un pic in timp ce era certat.

La putin timp dupa aceea a venit in apropiere un grup de vreo opt baieti si fete, care au inceput sa cante despre Iisus. Intre cantece, unii vorbeau si despre vestea buna pentru ei, pe care voiau sa o impartaseaca altora, ca Dumnezeu te iubeste si ca te cheama la mantuire. Erau probabil adventisti. Unul dintre amici a remarcat ca iti trebuie ceva curaj ca sa-si marturisesti in felul acesta credinta, in fata atator oameni care probabil te considera ciudat, spalat pe creier sau naiv.

Dupa caderea serii, a venit la noi un barbat ingrijorat sa ne intrebe daca am vazut un bulldog cu zgarda rosie. Nu-l vazusem, asa ca a plecat la fel de ingrijorat, fluierand o chemare.

In Hou pot gasi toate astea, sau ceva asemanator. In Cassavetes, nu.
  Reply With Quote sendpm.gif