Originally Posted by Liviu-:
|
Si eu m-am lovit de aceeasi problema. E greu sa le compari si a fost dificil sa iau o decizie, iar cand am luat-o am mers tocmai pe filmul care m-a atins mai mult.
|
crede-ma, si eu la fel!
nefericirea bogatilor este neverosimila pentru majoritatea dintre noi.de aceea,avem tendinta de a-i judeca gresit,de a-i cataloga ca ipocriti,falsi,rasfatati,"putrezi". asa e! dar,pretul bogatiei si al celebritatii este destul de piperat.de multe ori, acesti oameni nu cunosc fericirea simpla, aceea de a te bucura de prietenia sincera a altui om sau de iubirea propriei familii. asta am simtit eu la personajele din Faces si din acest motiv,filmul mi s-a parut extraordinar ca idee si ca mod de a transmite asta prin intermediul dialogurilor interminabile si a fetelor pe care poposea camera de filmat secunde lungi.
e foarte usor,in schimb, sa intelegem nefericirea saracilor. drama lor e de multe ori legata de supravieture.lipsuri materiale,saracie lucie care genereaza boli cronice. este o ceva real si foarte usor de empatizat cu ea.doar sa ai inima de piatra ca sa nu ramai marcat de film cumva.