View Single Post
Old 18 Aug 2011, 19:37   #16
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Originally Posted by MinRep:
Sunt prea multe inflorituri in "scenariu", care, cred, ne indeparteaza de la ce putea fi o poveste destul de simpla, onesta si directa despre un cuplu si fiica lor deja adulta care incearca sa-si gaseasca drumul prin viata.
Ei, aici e buba. Daca toate elucubrațiile astea erau realizate macar sub cupola unei "licente artistice", putea sa fie iertat. Insa exista in film o doza sanatoasa de umor a la American Pie, caruia eu nu i-am vazut deloc rostul. Tot comportamentul ala impins la extrem, pentru ce mai exact? Ca sa demonstreze... Scena aceea din local de care vorbeste Federico mi s-a parut destul de grotesca. Adica, nu poti lua in serios comportamentul personajului in scena respectiva, dupa ce, pina in acel moment, ratiunea sa de a exista in film este legata strict de giumbuslicurile pe care le face. La fel, cu Alison Steadman. Intr-adevar, ne ofera o scena dramatica reusita catre final. Pentru ca in secventa urmatoare sa rida din nou aiurea ca proasta in tirg. Este una dintre hibele filmului - face echilibristica intre comedie si drama, cazind iar si iar in nas, la fiecare pas.

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif