Life is sweet
Cred ca meciul asta e mai putin interesant, mai ales in ceea ce priveste filmele in sine, dar poate chiar si al discutiilor. Nu am prea mult de zis despre cel britanic. Sunt la al treilea Leigh si incep sa cred ca dialogul abundent e un trademark de-al sau. Doar ca spre deosebire de Naked (l-as revedea cu cea mai mare placere daca o sa se ajunga si la el), dialogurile sunt mai putin interesante si curg intr-un ritm mai putin alert. Pare un film despre viata simpla si... dulce, mai mult sau mai putin, fara pretentii. Din pacate tocmai din cauza acestei lipse de pretentii filmul n-a reusit sa-mi trezeasca vreo emotie, desi a reusit sa scoata cateva rasete. Personal ma fascineaza si dialogurile rapide cu accentul si expresiile lor britanice. Cu toate astea, desi e un film destul de scurt, senzatia mea a fost cumva contradictorie lungimii sale, iar lucrul asta s-a intamplat din alt motiv decat plictiseala. Motivul a fost irelevanta povestii. Problemele lor simple nu m-au interesat, personajele caricaturi erau amuzante, iar singurul motiv pentru a vedea filmul cred ca-s chiar ele.
Sa vad si filmul lui Rohmer, dar, dupa comentariile anterioare, am ceva retineri.
Originally Posted by bremen1980:
Nu stiu sigur daca ai vrut sa votezi. In caz ca ai vrut te anunt ca trebuie sa vezi ambele filme pentru a fi luat votul in considerare.