Păi, practic nu vreau să atac modalitatea în care ai gândit. Nu ar avea niciun rost. Şi nu pentru că nu aş putea ci pentru că nu sunt în măsură să o fac. E pe principiul: dacă tu asta gândeşti, eşti liber să o faci. Şi ştiu că ar trebui să existe şi un "dar", însă nu, nu există. Cel puţin nu acum, la ora asta.
Şi nu, nu am spus că eu ar trebui să am dreptate, că eu sunt în posesia adevărului absolut şi toţi ceilalţi, restul trebuie să mă asculte. Mi-am susţinut un punct de vedere, ce-i drept, fără argumente ci mai mult cum îl văd sau cum îl simt. So, am spus concluziile fără să trec prin partea de introducere şi argumentare. Asta e. Nici nu aveam vreun scop anume cu discuţia asta că practic e goală... indiferent din ce parte ar veni un răspuns.
Dar ai dreptate într-un fel... Am generalizat o modalitate de gândire, fără să realizez, că de fapt, fiecare dintre noi gândim diferit şi oricum, mi-ar fi imposibil să fac pe cineva să gândească la fel ca mine sau invers. Dar hai să spunem că aşa mi-am exprimat o părere şi atât fără intenţia de a influenţa sau... mai bine, doar prin generalizare am reuşit să transmit ceea ce gândesc.

(acuma că ceea ce fac şi ideile pe care le am sunt bune sau nu, well... hi, hi...)