Eu nu am nicio lume în capul meu şi nici în afară. Lumea aia fantasmică de care spui tu, chiar există... şi există şi în tine, doar că eşti atât de oarbă şi obsedată de chestiile astea mărunte, omeneşti, de bani de dracu mai ştie ce, încât nu mai vezi ce ar trebui să vezi şi anume, lucrurile alea care îţi dau o anumită siguranţă şi linişte interioară
ce legătură are întreţinerea cu crezutul în Dumnezeu? Ce legătură au discuţiile şi lumea de afară cu ceea ce simt eu? Aberezi. Şi dacă nu m-ai fi cunoscut, nici nu ţi-aş fi băgat în seamă postul. Dar asta e cel mai trist. Că mă cunoşti prea bine şi te cunoşti şi pe tine. Întăi întreabă-te de ce naiba eşti TU în situaţia în care eşti şi vei afla răspunsul. Îţi aduc banii satifacţie? Nu. Bunurile materiale, lumea aia de care spui? Nu. Şi atunci de ce să vreau să o cunosc?
Eu cred că mai degrabă tu trăieşti într-o bulă. Într-un plafonaj social în care nici măcar nu e cineva sau ceva ce să îţi dea satisfacţie. Şi crede-mă şi ştii şi tu, că am cunoscut lumea asta poate mai mult decât ar fi trebuit. Dar măcar eu m-am ales cu câte ceva pe ici pe colo. Pentru că ştiu să simt. Tu ce ai? Nimic.
Gândeşte-te la toate astea înainte să mă critici, ok?
Şi nici măcar nu încerc să te conving în ceva.... din moment ce nu vrei. Nu vei crede niciodată şi asta e trist pentru că vei rămâne în plafonajul ăla. Măcar Indiferrent vrea să crească, să găsească o soluţie.
Sincer? Îmi pare rău pentru tine.